Bine ai venit

Curatenie in birouri?

Bine ai venit

Curatenie la domiciliu?

Bine ai venit

Curatenie in scari de bloc?

Bine ai venit

Desfundari canalizari?

Evaluare gratuita

Oferim evaluare gratuita la fata locului inainte de a va tranmite oferta pentru serviciile de curatenie.

Solutii Profesionale

Pentru serviciile de curatenie folosim atat echipamente cat si solutii profesionale.

Preturi Competitive

Dupa evaluarea spatiului si al gradului de murdarie vom transmite oferta cu un pret competitiv.

De ce sa alegi Apex Clean?

  1. Profesionalism– avem o echipa profesionista, cu o vasta experienta in domeniu, utilizam echipamente profesionale si solutii de inalta calitate. Astfel, suntem pregatiti sa oferim cele mai bune servicii de curatenie.
  2. Siguranta– punem mare accent pe selectia si instruirea personalului nostru. Angajam doar personal calificat sau cu experienta in domeniu si fara cazier.
  3. Flexibilitate– facem tot posibilul sa ne adaptam dupa programul tau. Mereu decidem impreuna cand si la ce ora sa se evectueze serviciul de curatenie.
  4. Preturi avantajoase– iti oferim cele mai bune servicii de curatenie raportat pret / calitate. Te poti convinge de asta accesand pagina cu preturi. De asemenea, iti poti calcula singur cat te-ar costa serviciul de curatenie folosind calculatorul de curatenie.
Despre Noi

Serviciile noastre:

01. Curatenie in curti si gradini

Fie ca e vorba de o curatenie generala de toamna sau de primavara, noi va punem la dispozitie servicii curatenie in curtea casei tale.

02. Tuns gazon si gard viu

Apex Clean pune la dispozitia clientilor atat servicii de curatenie in curti / gradini cat si servicii de tuns gazon si gard viu pe raza orasului Oradea.

03. Manipulare si transport marfa

Va punem la dispozitia atat servicii de curatenie in depozite cat si servicii de manipulare marfuri. Incarcare / descarcare din camion, aranjare pe categorii in functie de nevoile dv.

04. Desfundari Canalizari

Miros urat in locuita? Scurgerea apei de la vana sau chiuveta este una foarte lenta? Daca si tu te confrunti cu astfel de probleme ai ajuns unde trebuie! Desfundam retele de canalizare

05. Curatenie in scari de bloc

Esti presedinte sau administrator de bloc si esti in cautarea unei firme pentru curatenia si intretinerea scarilor din bloc?

06. Curatenie de birouri

Pentru a spori activitatea angajatilor din firma pe care o conduceti, va punem la dispozitie servicii profesionale de curatenie in birouri pe raza orasului Oradea.