Curatenia este elementul esential pentru sanatatea ta si confortul casei tale. Ordine, ferestre care stralucesc, incaperi aerisite si parfumate, bai igienizate, bucatarie fara pete de grasimi, covoare moi si fara praf, sunt lucruri pe care cu siguranta le-ai dori pentru casa si familia ta.

Apex Clean va pune la dispozitie o gama variata de servii profesionale de curatenie din sectorul rezidential, pe raza orasului Oradea si zonele limitrofe. Indiferent de tipul locuintei tale (garsoniera, apartament casa sau vila), atunci cand facem curatenie la domiciliu folosim echipamente profesionale si produse de curatenie de inalta calitate.

Serviciile noastre de curatenie de tip rezidential se impart in mai multe categorii: curatenie de intretinere, curatenie generala, curatenie dupa constructor, curatenie dupa petreceri / evenimente si curatenie in curti / gradini.

Indiferent de pachetul ales, echipa noastra profesionista de curatenie este pregatita pentru garsoniera, apartamentul sau casa ta. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la numarul de telefon afisat pe site sau prin formularul de contact. Iar de restul de ocupam noi.