Servicii de curatenie in statiunea Baile Felix si Baile 1 Mai

Apex Clean pune la dispozitia clientilor din Baile Felix si Baile 1 Mai, servicii profesionale de curatenie pentru unitati de cazare, spatii comerciale, depozite, birouri sau alte tipuri de imobile.

Avand o echipa profesionista si echipamente profesionale, garantam servicii de curatenie si menaj de 5* stele pentru hotelul sau pensiunea dumneavoastra.

Tipuri de servicii curatenie in Baile Felix si Baile 1 Mai

Curatenia generala, cuprinde urmatoarele etape: indepartarea paianjenilor, aspirarea mochetei / covoarelor si a parchetului, spalarea geamurilor, a pervazelor si al tocariei, curatarea bucatariei si a grupurilor sanitare, curatarea electrocasnicelor pe exterior, stergerea usilor si a balustradelor, stergerea prafului de pe mobilier si electronice, colectarea si degajarea gunoiului, aerisirea incaperilor si alte servicii de curatenie solicitate de client.

Curatenia dupa constructor sau spectacole si evenimente. Acest tip de serviciu este de fapt tot o curatenie generala avand la baza curatarea petelor de zugraveala, grasime, aspirarea prafului, curatarea ferestrelor, etc.

Curatenia de intretinere,  se efectueaza periodic pe baza de abonament in functie de necesitatile clientului. Acest serviciu este disponibil doar in urma unei curatenii generale.

Curatenia de intretinere cuprinde urmatoarele etape: aspirarea covoarelor si a podelelor, spalarea podelelor, stergerea prafului, spalarea si dezinfectarea bailor, curatenie in bucatarie, stergerea oglinzilor, degajarea gunoiului menajer, inlocuirea sacilor menajeri, curatarea paianjenilor, si alte servicii solicitate de client.

Fie ca e vorba de o casa, pensiune, hotel sau spatiu comercial, apelati cu incredere la Apex Clean si comandati un serviciu de curatenie!