Curatenie la domiciliu – Oradea

Ordine, baie igienizata, bucatarie fara pete de grasime, covoare aspirate, camere aerisite, pardoseli curatate, mobilier fara praf si ferestre impecabile. Sunt lucruri pe care cu siguranta le doriti pentru casa si familia dumneavoastra.

Dupa 8 sau chiar 10 ore petrecute la serviciu, treburile casnice devin un chin. Din acest motiv, curatenia va fi mereu amanata pe weekend.

Nu mai amanati treburile casnice pe weekend ! Rasfatati-va cu mai mult timp liber petrecut in familie sau dupa bunul plac si apelati la serviciile noastre de curatenie la domiciliu.

Apex Clean va ofera un pachet flexibil de servicii profesionale de curatenie la domiciliu in Oradea si zonele limitrofe. Fie ca e vorba de o garsoniera, apartament cu 2,3,4 camere sau vila, noi avem solutia pentru fiecare tip de locuinta.

Tipuri de servicii curatenie la domiciliu – Oradea

Curatenie Generala – spre deosebire de curatenia de intretinere, contine servicii mai avansate care sunt efectuate mai rar.

Curatenia de intretinere – spre deosebire de cea generala, contine servicii de curatenie de baza efectuate periodic in functie de necesitatile clientului.

Curatenia dupa constructor – este un serviciu de curatenie la domiciliu, dupa constructia sau renovarea locuintei.

Curatenia dupa petreceri si evenimente – un serviciu de curatenie dedicat petrecaretilor, care de fapt este tot o curatenie generala.

Curatenia in curti / gradini – acest pachet se adreseaza clientilor cu locuinte care au curte, spatii verzi, pomi fructiferi, etc.

De ce sa alegi firma noastra de curatenie la domiciliu ? Pentru ca avem un personal serios si de incredere, folosim doar solutii de calitate si echipamente profesionale, avem cele mai mici preturi!

Suna acum la Apex Clean –  0755469132 sau foloseste pagina de Contact !